Bucas - Sweet Itch Eczeemdeken X Light Silver


Merk
Bucas
Levertijd
Levertijd van 5 tot 9 werkdagen
Omschrijving
Bucas Sweet-Itch X light eczeemdeken. Deze Bucas Sweet-itch eczeemdeken is gemaakt van een polyester stof aan de bovenkant en een open mesh stof aan de onderkant. De gebieden...
Lees meer
Meer dan 5.000 producten

Productomschrijving

Bucas Sweet-Itch X light eczeemdeken. Deze Bucas Sweet-itch eczeemdeken is gemaakt van een polyester stof aan de bovenkant en een open mesh stof aan de onderkant. De gebieden die gevoelig zijn zoals de staart en manen zijn daardoor optimaal beschermd tegen insecten.
De Sweet-itch X light is licht van gewicht en beschermd het paard tegen de UV straling van de zon. Wat er onder andere zo speciaal is aan deze Bucas X eczeemdekens is de extra lange hals met uitsparing van de oren, waardoor de hals goed blijft zitten. De lange zijkanten bij de voor en achter benen zorgen voor een goede bescherming tegen vliegen en insecten. Deze deken heeft een extra grote buikflap die de hele buik beschermd en wordt bevestigd met 3 losse singels.


Samengevat:

- Optimale bescherming tegen insecten
- UV werend
- Licht van gewicht
- Extra lange hals en zijkanten
- Extra grote buikflap

Productvideo: https://www.youtube.com/watch?v=6FpFNG1BPW0 

Ben jij nou ook op zoek naar een bij passend vliegenmasker klik dan hier.

Welde dekenmaat heeft mijn paard nodig? 

De Bucas dekens hebben een goede pasvorm.  Het is wel erg belangrijk dat je de juiste dekenmaat kiest. Wil jij weten hoe jij je paard kan opmeten, voor de juiste dekenmaat? Kijk dan in de bovenstaande tabel.

 

Vragen over dit product?

Neem contact op met een van onze medewerkers als je vragen hebt over een van onze producten.

0341-451357
info@ruitersportdenbesten.nl

<
/>