Bucas - Buzz Off Full Neck Zebra


Merk
Bucas
Levertijd
Levertijd van 5 tot 9 werkdagen
Omschrijving
?Bucas Buzz-Off Full Neck Zebra is gemaakt van ultra fijnmazig lichtgewicht materiaal dat zelfs bescherming biedt tegen de kleinste insecten en reflecteert de zonnewarmte. De...
Lees meer
Meer dan 5.000 producten

Productomschrijving

?Bucas Buzz-Off Full Neck Zebra is gemaakt van ultra fijnmazig lichtgewicht materiaal dat zelfs bescherming biedt tegen de kleinste insecten en reflecteert de zonnewarmte. De deken is uit 1 stuk vervaardigd wat de deken sterker maakt. Het zacht gevoerde frontsluitsysteem zorgt voor extra comfort en meer ruimte op de schouder. De unieke afneembare buikflap geeft extra bescherming en zorgt voor een stabiele ligging van de deken.

Door middel van een wetenschappelijk onderzoek is ontdekt dat de zebra?s, door hun zwart-witte strepen, minder door bloedzuigende insecten worden gestoken dan dieren met een ?effen? kleur. Dit heeft te maken met de wijze waarop het licht reflecteert (polariserend) op het strepenmotief. De reflectie in de strepen werkt irriterend voor insecten. Deze ontdekking heeft ertoe geleid dat Bucas de Buzz-Off Full Neck Zebra met bijbehorend masker op de markt te brengen. Deze deken zorgt ervoor moet dat insecten op afstand blijven.

Samenvatting:
- Vliegendeken met hals
- Vliegenkap los verkrijgbaar
- Ultra fijnmazig
- Lichtgewicht materiaal
- Beschermt zelfs tegen de kleinste insecten
- Reflecteert de zonnewarmte
- Zacht gevoerd frontsluitsysteem
- Afneembare buikflap
- Stabiele ligging

Wanneer u nog vragen heeft over het product kunt u contact opnemen via ons contactformulier of direct bellen naar 0341-451357.

Vragen over dit product?

Neem contact op met een van onze medewerkers als je vragen hebt over een van onze producten.

0341-451357
info@ruitersportdenbesten.nl

<
/>