Bucas - Buzz Off Fly Mask Zebra


Merk
Bucas
Levertijd
Levertijd van 5 tot 9 werkdagen
Omschrijving
Bucas Buzz-Off Fly Mask Zebra is gemaakt van ultra fijnmazig lichtgewicht materiaal dat zelfs bescherming biedt tegen de kleinste insecten zonder de zichtbaarheid te belemmeren....
Lees meer
Meer dan 5.000 producten

Productomschrijving

Bucas Buzz-Off Fly Mask Zebra is gemaakt van ultra fijnmazig lichtgewicht materiaal dat zelfs bescherming biedt tegen de kleinste insecten zonder de zichtbaarheid te belemmeren. De flymask heeft een goede pasvorm en biedt een volledige bescherming van de oren en ogen. Door middel van een wetenschappelijk onderzoek is ontdekt dat de zebra?s, door hun zwart-witte strepen, minder door bloedzuigende insecten worden gestoken dan dieren met een effen kleur. Dit heeft te maken met de wijze waarop het licht reflecteert (polariserend) op het strepenmotief. De reflectie in de strepen werkt irriterend voor insecten. Deze ontdekking heeft ertoe geleid dat Bucas de Buzz-Off Full Neck Zebra met bijbehorend masker op de markt te brengen. Deze deken zorgt ervoor moet dat insecten op afstand blijven.

Samengevat:
- Vliegenkap
- Passend bij de Bucas buzz off dekens
- Ultra fijnmazig maar belemmert het zicht niet
- Lichtgewicht materiaal
- Beschermt zelfs tegen de kleinste insecten
- Reflecteert de zonnewarmte
- Goede pasvorm
- Beschermt oren en ogen

Wanneer u nog vragen heeft over het product kunt u contact opnemen via ons contactformulier of direct bellen naar 0341-451357.

Vragen over dit product?

Neem contact op met een van onze medewerkers als je vragen hebt over een van onze producten.

0341-451357
info@ruitersportdenbesten.nl

<
/>