Equipe zadels

In paardenwereld worden de zadels van Equipe aangeprezen. De Italiaanse zadels van Equipe zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden met de hand gemaakt.

Diverse ruiters rijden op een zadel van het gerenommeerde merk Equipe. Springruiter Leopold van Asten rijdt op een zadel van Equipe. Hij werd in 2009 de Grote Prijs van Estoril (Portugal) met zijn merrie Santana B. Ook deed hij mee aan de Olympische Spelen, Europese kampioenschappen en Nederlandse kampioenschappen. Ook springruiter Eric van der Vleuten heeft een zadel van Equipe. Hij doet regelmatig mee aan Grote Prijzen en staat vaak op erepodia.

 

 Equipe heeft diverse soorten zadels, waaronder springzadels en dressuurzadels. Denk bijvoorbeeld aan types als de EK26 Special, de Evolution Special, de Ek Evo en de Victoria.

Ruitersport den Besten heeft een zadelpasservice. Indien u geïnteresseerd bent in een zadel van Equipe, dan komen wij kosteloos met het zadel bij u langs. Zo weet u dat het zadel prettig zit: voor de ruiter én voor het paard.

equipe zadel ek evo

Meer informatie?

We nemen graag contact op met u.

Voor productinhoudelijke vragen verzoeken we u vriendelijk het formulier in te vullen. Wij nemen binnen 2 werkdagen na ontvangst van het formulier contact met u op.

Laat aub uw gegevens achter: