Zadelpasservice

Al meer dan 45 jaar is Ruitersport den Besten actief in het aanmeten van zadels. Ieder zadel heeft een andere pasvorm, maar ook iedere paardenrug is verschillend. Ruiterport den Besten beschikt over een groot aantal bekende en vertrouwde merken en heeft ruim 300 zadels standaard op voorraad. Denk aan zadels van merken als Albion, Prestige, Passier en Equipe. Hierdoor zijn wij in staat om het beste zadel voor u en uw paard zorgvuldig en verantwoord aan te meten.

Stel direct uw vraag >


Aanmeten

Voor het aanmeten van een zadel komen wij bij u op locatie zadels passen. Wij hebben altijd een ruime keuze aan zadels bij ons, zodat u de beste zadels kunt uitproberen. Wilt u een zadel laten aanmeten, bel of mail ons voor het maken van een afspraak of vul het contactformulier in. Wij reizen door heel Nederland!

Voorwaarden

 
Tijdens het maken van een afspraak wordt er informatie gevraagd over het adres, zadelkeuzes en type paard. 

Bij de aanschaf van een zadel van € 1.000,- of meer worden er geen voorrijkosten gerekend. 

Bij de aanschaf van een zadel onder de €1.000,00,- Wintec of 2e hands zadels brengen wij € 75,00 consultkosten in rekening.

Controle en service

Wij adviseren u om het zadel ieder half jaar te laten controleren. Een eerste keer opvullen is gratis, wanneer dit binnen 6 maanden na aanschaf gebeurt. Hierbij worden wel de voorrijkosten in rekening gebracht. Voor de controle van uw huidige zadel komen wij ook bij u op locatie. Wij controleren dan het zadel en de ligging op het paard. Hiervoor worden ook de voorrijkosten in rekening gebracht.

Ervaring en deskundig advies mag u van ons verwachten. Voor vragen kunt contact opnemen via onderstaand formulier.