Dekens en reparatie service


Zet een punt achter het zelf reinigen van uw paardendekens!

Een goede paardendeken is kostbaar en een fijne deken wil je graag jarenlang kunnen gebruiken. Door uw paardendeken regelmatig goed te laten reinigen, wordt de levensduur van uw deken verlengd en is een effectieve bescherming tegen huidirritaties gewaarborgd. Door regelmatige reiniging behoudt uw deken zijn isolerende en ademende werking. 

Alle soorten dekens kunnen gewassen worden: staldekens, outdoor dekens, vliegendekens, eczeemdekens, zomerdekens, fleecedekens en wollen dekens. 

Niet alleen dekens maar ook dekjes, bandages, springschoenen, transportbeschermers kunnen gewassen worden. De wasserij beschikt over grote computergestuurde wasmachines, dus is er voor elke soort deken een passend wasprogramma. 

Uw dekens worden met de grootste zorg en volgens wasvoorschrift gewassen en gedroogd. De machines worden niet volgepropt, zodat uw paardendekens de mogelijkheid krijgen om schoon te worden. 

Paardendekens en dekjes met witte haren worden apart gewassen en gedroogd. Na het wassen van de paardendekens worden de haren zoveel als mogelijk verwijderd. (zonder meerprijs) 

Ook voor reparaties kunt u bij ons terecht. Op onze industriële naaimachines kunnen uw dekens vakkundig gerepareerd worden.

Hoe werkt het? 
U levert de deken(s) bij ons in. Uw deken wordt gelabeld en daarna behandeld zoals door u is opgegeven. 
Als de deken(s) weer schoon gewassen zijn, krijgt u van ons een telefoontje. 

Wij hebben de volgende keuzes en prijzen:

  • Dekens ontharen, wassen, desinfecteren en verpakken € 15,00
  • Dekens wassen en waterafstotend maken € 22,50
  • Deken wassen met Bucas wash €22,50
  • Deken wassen met Bucas wash + waterafstotend €27,50
  • Dekjes ontharen, wassen, desinfecteren en verpakken € 8,50
  • Wassen beenbeschermers/bandages (per 2) € 6,50
  • Reparaties alleen in combinatie met wassen en prijs op aanvraag.