Algemene voorwaarden van Ruitersport den Besten

Algemene voorwaarden WEBSHOP

Overeenkomst
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle webshop bestellingen.

Definities
1. Ondernemer: de natuurlijke persoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten levert.
2. Consument: de natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van een bedrijf.
3. Overeenkomst: Overeenkomst vanuit de webshop van de onderneming voor verkoop van producten en/of diensten, waaruit een bestelling word gegenereerd.
4. Bedenktijd: de termijn waarin de consument gebruik kan maken van het herroepingsrecht.
5. Herroepingsrecht: de mogelijkheid voor de consument om af te zien van de overeenkomst.

Indentiteit
www.ruitersportdenbesten.nl
Bezoekadres winkel: Zuiderzeestraatweg 112 3849 AK Hierden
Openingstijden winkel:
Dinsdag t/m Donderdag van 9.00 tot 18.00 uur
Vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

Bereikbaarheid:
Telefoon: 0341-451357
E-mail: info@ruitersportdenbesten.nl
KvK: 08156655
BTW: NL 002141977B60

Aanbod
Het aanbod bevat een volledige omschrijving van het product en/of dienst en is meestal voorzien van een afbeelding. De omschrijving is voldoende om een goede beoordeling te maken als consument.

Overeenkomst
De overeenkomst komt tot stand wanneer de consument de bestelling elektronisch vrijgeeft en voldoet aan de gekozen betalingsverplichtingen. De overeenkomst is pas bindend na acceptatie door de ondernemer.

Herroepingsrecht
Na aankoop heeft de consument het recht om een bestelling of een deel daarvan te ontbinden. Tijdens deze termijn dient de consument zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Uitsluitend producten die onbeschadigd, ongebruikt, schoon en in de originele verpakking komen voor dit recht in aanmerking.

Kosten bij herroeping
Indien de consument gebruik maakt van het herroepingsrecht, komt ten hoogste de kosten van verzending voor rekening van de consument. Wanneer de consument het product al heeft betaald, zal dit binnen 30 dagen terugbetaald worden.

Prijzen
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. De laatst bekende prijs, zoals die wordt bevestigd door de ondernemer is van toepassing. Prijswijzigingen voorbehouden.

Garantie
De ondernemer staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, aan vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid en de wettelijke bepalingen. De ondernemer hanteert de garantievoorwaarden van de leverancier of producent. In de regel geldt een garantietermijn van 1 jaar op fabrieksfouten. Er wordt geen garantie gegeven ingeval van oneigenlijk gebruik, slecht onderhoud of indien er reparaties door derden zijn uitgevoerd.

Levering
De ondernemer zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen van bestellingen en bij de beoordeling van de aanvragen. Alle artikelen worden uit voorraad geleverd zolang de voorraad strekt. Het kan echter voorkomen dat een artikel niet op voorraad is. In dat geval stuurt de ondernemer de rest van de bestelling door en krijgt de consument bericht wanneer het artikel (zonder extra verzendkosten) gratis zal worden nageleverd.

Afleveradres
Als afleveradres wordt het laatste door de consument opgegeven adres gebruikt. De consument kan bij bestelling kiezen voor een afwijkend adres.

Betaling
Op de website van de ondernemer heeft de consument de keuze voor de volgende betaalmethoden:

Vooruit betaling:
De consument maakt het totaalbedrag van de bestelling over op rekeningnummer NL56 RABO 0121 1435 11 t.n.v. Ruitersport den Besten

Online betaling:
De consument betaalt via IDEAL, PayPal of Mister Cash en rekent daarmee af in de vertrouwde bankomgeving.