Albion zadels

Albion zadels zijn in Nederland uitermate populair. Het van oorsprong Britse merk wordt door veel dressuur professionals gebruikt. Het mooie van Albion zadels is dat ieder zadel een eigen ontwerp heeft, met ieder een unieke pasvorm, comfort en stabiliteit voor het paard.

zadel albion laura tomblison bechtolsheim

De ambassadrive van Albion is onbetwist Laura Tomlinson, een Duitse dressuurruiter die uitkomt voor het Britse team op de Olympische Spelen. Laura Tomlinson verschijnt regelmatig op het podium, waaronder goud op de Olympische Spelen van 2012 en goud op het Europees kampioenschap in 2011. Volgens Laura is het belangrijk dat een zadel comfortabel is voor uw paard, want als het paard op zijn gemak is, dan zal hij beter luisteren en presteren.

Albion zadels geven een grote bewegingsvrijheid van de schouders en rug van het paard. Daarnaast zorgen de zadels ervoor dat de rugspieren van het paard zo min mogelijk worden belast. Niet alleen zijn de zadels perfect voor uw paard, ook voor de ruiter is een Albion zadel erg fijn. U heeft nauw contact met het paard en een licht ondersteunende zit met individuele kniewrongen. De zadels zijn op maat te maken in onze eigen zadelmakerij, daarvoor komen we graag bij u langs om het zadel bij u aan te meten.

Populair onder de Albion zadels is de SLK serie. Van de SLK serie hebben wij speciaal voor u de Albion SLK Platinum en Albion SLK Euro geselecteerd.

albion revelation red

Meer informatie?

We nemen graag contact op met u.

Voor productinhoudelijke vragen verzoeken we u vriendelijk het formulier in te vullen. Wij nemen binnen 2 werkdagen na ontvangst van het formulier contact met u op.

Laat aub uw gegevens achter:

<
/>